Kundesenter Mine sider Selg Kategorier
Avansert søk

Vi fant dessverre ikke det du søkte etter

Dine muligheter:

Motta en e-post når vi har noe som matcher - klikk her

Se om du kan finne det du leter etter i andre kategorier

Privatperson
SkreppvinSalgService har ingen auksjoner ute nå. Men kanskje du kan finne det du leter etter her

Generell beskjed:


Kjære kundePå QXL-sidene til SkreppvinSalgService (tidligere Mobil-og-Data) vil det legges ut mye interessant, både innen data og mobiltelefoni, og innenfor andre genre...

Hvorfor handle hos SkreppvinSalgService ?

Som kunde hos SkreppvinSalgService så er du med på å gjøre noe godt i verden!

Jeg som står bak SkreppvinSalgService arbeider 4 dager i uka (deltid) ved BlåKors Kontaktsenter i Oslo, og forsøker på fritiden å dra i gang et salgsprosjekt der jeg i tillegg til kunst og kreative produkter vil selge data og mobiltlf. o.a. tekniske innretninger til inntekt for slikt sosialt kristent arbeide.

SkreppvinSalgService har kontakter innen flere kristne aktørers sosiale arbeide. Og ikke bare i Norge, det arbeides også med kontakt med lignende sosialt kristent arbeide drevet av kristne i Romania.

Inntekt fra salg hos SkreppvinSalgService vil gjøre dette arbeidet mye lettere

I DE ALLER FLESTE AUKSJONENE FRA SKREPPVINSALG S ERVICE SÅ ER FRAKT OG BRUKTGARANTI INKLUDERT, i alle fall om man velger Fastpris der det er lagt inn...! Og dét er dessverre ikke vanlig hos selgerne på QXL... De som handler hos SkreppvinSalgService skal vite hvor mye TOTALSUMMEN blir! Derfor regnes vanligvis fraktkostnadene inn i auksjonens minstepris.

Minstepris: Mange opererer dessverre med skjult minstepris , og det gjør at kjøpere ikke vet om dere får budet eller ei selv om dere vinner budrunden. SLIK ER DET IKKE HOS SKREPPVINSALG S ERVICE !!! Hos SkreppvinSalgService er det ikke noe lureri, dere vet som kunder hva SkreppvinSalgService skal ha minimum for å selge varen. Så er det opptil dere å bestemme om dere skal by på gjenstanden og hvor mye (og risikere at andre byr over rett før auksjonen stenger). Eller om dere skal være "føre var" og benytte Fastpris i de auksjoner der dette er oppgitt (og dermed "kapre" auksjonen og avbryte budrunden der og da)...

SkreppvinSalgService
- Tenker anderledes
- Tenker sosialt
- Strekker seg   l i t t   l e n g e r


Skreppvins Salg og Service ønsker alle på qxl det beste som finnes, nemlig en riktig god jul og et Jesus-Velsigna 2010 
Oppdatert: 29/9/2021 03:52.

Annoncelinks : Casino